Het verhaal achter de Recover shakes

Milestones

De ontwikkeling van Recover

Een goede voedingstoestand ondersteunt het herstel na een operatie. Het blijkt in praktijk echter lastig om met gezonde voeding alle voedingsstoffen die op verschillende vlakken het herstelproces ondersteunen in die verhoudingen binnen te krijgen.

Daarom hebben we een team opgezet van artsen, diëtisten en een research and development afdeling. Dit team heeft onderzocht welke voedingstoffen je lichaam nodig heeft, in welke (verhoogde) mate en samenstelling, voorafgaand aan een operatie en tijdens de revalidatie.

Het resultaat is de ontwikkeling van twee supplementen, bestaande uit verschillende vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, die het lichaam op verschillende vlakken ondersteunen.

Recover Prepare is een voedingssupplement dat is samengesteld met het oog op de specifieke behoefte aan voedingsstoffen van mensen die een operatie ondergaan.

Recover After Surgery is een voedingssupplement dat is samengesteld met het oog op de specifieke behoefte aan voedingsstoffen van mensen die een operatie hebben ondergaan.

Met Recover voedingssupplementen hopen we iedereen te kunnen ondersteunen in de voorbereiding op het herstel van hun operatie.

februari2018

Onderzoek

Vanaf 2018 zijn we bezig met literatuuronderzoek naar alle factoren die het herstel van het lichaam beïnvloeden.

juni2020

Ontwikkeling

Na uitgebreid onderzoek zijn de formules van de shakes Recover Prepare en Recover After Surgery samengesteld.

oktober2020

Samples proeven

De samples van de shakes zijn geproduceerd en we hebben ze geproefd. De smaak is goed! 

november2020

Productie

De shakes zijn in productie.

februari2021

Lancering

Vanaf nu zijn onze shakes verkrijgbaar en daar zijn we natuurlijk trots op!

Ontdek ze hier

    × Whatsapp Helpdesk