Gebruik

A scoop a day

R-Support past zich naadloos aan jouw levensstijl aan, en is gemakkelijk in gebruik. Voeg een schepje toe, vul je shaker met water of melk, meng en geniet! Geen gedoe, geen ingewikkelde rituelen, gewoon pure verwennerij.

Maak daarom van R-Support een ijzersterk onderdeel van jouw vitaliteitsprogramma. We begrijpen hoe belangrijk het is te zorgen voor een werkomgeving die welzijn ondersteunt. Door R-Support aan te bieden, geef je een aantrekkelijk alternatief voor de vaak verleidelijke, suikerhoudende snacks en drankjes. Genoeg van je dagelijkse kop ochtendkoffie, drink vanaf nu je R-Support-ochtendshake!

Daar houdt het echter niet op. Het effect van R-Support gaat verder dan smaak en gemak. Met vitale medewerkers daalt het ziekteverzuim, stijgt de productiviteit en straalt de werkomgeving positiviteit uit. Jouw team transformeert in een krachtcentrale van productiviteit, gedreven door de energie en vitaliteit die ze ontvangen van R-Support.

Dus waar wacht je nog op? Geef je dagen een boost, versterk het potentieel van je team en omarm het buitengewone met R-Support! Laten we er samen een schepje bovenop doen.

Inhoud: 540 gram (30 doseringen van 18 gram)

Gebruik: 1x daags 1 shake

Dosering: Voeg per shake 18 gram poeder toe (= 1 schepje) en meng met 200 ml water of melk

Bewaren: Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waarschuwing: Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. De voedingssupplementen van R-Support zijn geen vervanging van evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

1. Voeg 1 schepje toe (18g)

2. Vul je shaker met water of melk

3. Meng en geniet

Fitter met R-Support, Mark legt uit hoe!

Benieuwd naar de impact van ons product op het leven van mensen? Bekijk dan de video hiernaast waarin Mark vertelt over de vele voordelen die hij ondervindt dankzij het gebruik van R-Support.

Waarom gebruikt Lonneke R-Support?

Benieuwd naar de impact van ons product op het leven van mensen? Bekijk dan hiernaast de video waarin Lonneke vertelt over de snelle werking van R-Support en hoe ze haar dagelijkse dosis het liefst inneemt.

R-Support, de toevoeging aan Joyce haar drukke leven.

Benieuwd naar de impact van ons product op het leven van mensen? Bekijk dan de video hiernaast waarin Joyce vertelt over waarom ze zo tevreden is over het gebruik van R-Support.

Wat vinden
onze gebruikers
Steph
Steph
62y
Lees verder
Op mijn leeftijd (62) wil je zo lang mogelijk fit blijven. R-support helpt me hierbij.
Manon
Manon
Lees verder
Als moeder van drie kinderen lukt het me amper om goed voor mezelf te zorgen. R-Support is voor mij een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat ik, naast mijn redelijk gezonde voedingspatroon, alles binnenkrijg.
Joyce
Joyce
Lees verder
Ik gebruik nu twee weken dagelijks R-Support. Ik voel me fitter en ik heb veel meer energie.
Previous
Next