Ons verhaal

Wie zijn wij

Wij zijn Sven en Michelle, broer en zus, ondernemer en chirurg. Samen hebben we de intrinsieke drive om onze eigen gezondheid en die van anderen te optimaliseren. Deze drive is ontstaan toen Michelle zelf langdurig in het ziekenhuis lag. Als je een keer goed ziek bent geweest, realiseer je je eens te meer dat gezond zijn én gezond blijven het allerbelangrijkst is. 

In die periode ondervonden we dat er soms te weinig aandacht is voor gezonde voeding en suppletie, terwijl dat net bij ziekte heel belangrijk is. Uiteindelijk hebben we onze krachten gebundeld en is R-support ontstaan. Het woord zegt het al, wij willen jouw gezondheid maximaal ondersteunen. We werken inmiddels samen met een heel team van experts, van diëtisten en voedingsdeskundigen tot coaches en artsen. 

Samen met dit team hebben we specifieke, wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen ontwikkeld. Aanvankelijk waren onze supplementen gericht op de periode voor en na een operatie. Vanwege de grote vraag naar een supplement voor dagelijks gebruik hebben we ook R-support daily ontwikkeld. Dit is een supplement voor iedereen die gezond leven belangrijk vindt, maar moeite heeft om, met gezonde voeding alleen, elke dag alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt voor een optimale gezondheid.  

Welkom bij onze familie! 

Michelle & Sven

Onze missie

Het is onze ambitie om mensen te stimuleren zo goed mogelijk voor zichzelf en hun gezondheid te zorgen. Met ons concept R-support willen we jou maximaal ondersteunen om je gezondheid te optimaliseren. Onze focus ligt vooral op voeding, maar we voorzien je ook van informatie over beweging en mindset. 

April 2018 – Onderzoek

Vanaf 2018 zijn we bezig met literatuuronderzoek naar
alle factoren die het herstel van het lichaam beïnvloeden.

Juni 2020 – Ontwikkeling

Na uitgebreid onderzoek zijn de formules van de shakes R-Support Prepare en R-Support After Surgery samengesteld.

Oktober 2020 – Samples proeven

De samples van de shakes zijn geproduceerd en we hebben ze geproefd. De smaak is goed!

Februari 2021 – Lancering

Vanaf nu zijn onze shakes verkrijgbaar en daar zijn we natuurlijk trots op!

April 2021

Afronding onderzoek en start ontwikkeling R-Support Daily

November 2021 – Productie

De shakes zijn in productie.

Mei 2022

Naamsverandering en Lancering R-Support Daily

2023

We stimuleren onze ouders nu ook al om gezonder te leven

Gezondheid is het allerbelangrijkste. Punt. Daar valt en staat alles mee. Gevarieerd eten en voldoende bewegen is essentieel om goed in je vel te zitten.