Over R-Support

Over ons

Wie zijn R-Support

Wij zijn Sven en Michelle, broer en zus! Samen hebben we hebben een intrinsieke drive om onze eigen gezondheid en die van anderen te optimaliseren

Deze drive is ontstaan tijdens een periode waarbij Michelle zelf langdurig in het ziekenhuis lag. Als je een keer goed ziek bent geweest, realiseer je je dat gezond zijn en gezond blijven het allerbelangrijkst is. 

In die periode zagen dat er weinig aandacht was voor gezonde voeding en suppletie, terwijl dat juist in een periode van ziek zijn heel belangrijk is. 

Uiteindelijk hebben we onze krachten gebundeld en is R-support ontstaan. Het woord zegt het al, wij willen jouw gezondheid maximaal ondersteunen. 

We werken inmiddels samen met een heel team van experts, van diëtisten en voedingsdeskundigen tot coaches en artsen. 

Samen met dit team hebben we specifieke wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen ontwikkeld. Voorheen waren onze supplementen gericht op de periode voor en na een operatie. Vanwege de grote vraag naar een supplement voor dagelijks gebruik hebben we de R-support daily ontwikkeld. Dit is een supplement voor iedereen die gezond leven belangrijk vindt, maar niet het moeilijk vindt om dagelijks, met gezonde voeding alleen, alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt voor een optimale gezondheid.  

Welkom bij onze familie! 

Michelle & Sven

februari2018

Onderzoek

Vanaf 2018 zijn we bezig met literatuuronderzoek naar alle factoren die het herstel van het lichaam beïnvloeden.

juni2020

Ontwikkeling

Na uitgebreid onderzoek zijn de formules van de shakes R-Support Prepare for Surgery en R-Support After Surgery samengesteld.

oktober2020

Samples proeven

De samples van de shakes zijn geproduceerd en we hebben ze geproefd. De smaak is goed! 

november2020

Productie

De shakes zijn in productie.

februari2021

Lancering

Vanaf nu zijn onze shakes verkrijgbaar en daar zijn we natuurlijk trots op!

    × Whatsapp Helpdesk