Haal meer uit jouw sportprestaties.
Doe er één schepje bovenop.

Haal het maximale uit jouw dag met R-Support Daily.

Haal meer uit jouw sportprestaties.
Doe er één schepje bovenop.

Haal het maximale uit jouw dag met R-Support Daily.

Sport jij? Goed bezig!

Beweging is essentieel voor fysieke en mentale gezondheid. Echter, een sportend lichaam heeft behoefte aan extra nutriënten om te kunnen presteren, maar ook om te herstellen. Met R-support daily vullen wij deze nutriënten aan, zodat jij je kunt focussen op je training.

Met 1 shake per dag.

Lijst van voedingsstoffen

Lijst van voedingstoffen

Vitaminen A, B6, B12, C en D: ondersteunen het immuunsysteem, waarbij vitamine B6, B12 en C tevens vermoeidheid verminderen.

Mineralen zoals koper, zink en selenium: zorgen mede voor energie en een goede weerstand.

Hoogwaardige proteïne: ter ondersteuning van de spieropbouw/spierkracht/spiermassa.

Omega 3 is goed voor je bloeddruk en hersenfunctie.

"Het is onze ambitie om jou te stimuleren zo goed mogelijk voor jezelf en je gezondheid te zorgen."

Wil jij je ook fit en gezond voelen?

R-support Daily

 • 1 shake per dag
 • Boordevol Proteine
 • Alle essentiele voedingsstoffen in de juiste verhouding en in de best opneembare vorm
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Super lekker!

Meer uitleg over R-Support Daily?

Sven en Michelle vertellen je graag meer over de werking van R-Support Daily, de ingrediënten en het belang van goede dagelijkse voeding.

R-Support Daily

Waarom juist R-support Daily?

Waarom juist R-support Daily?

 • Alles zit in 1 shake, makkelijker kunnen we het niet maken.
 • R-support daily ondersteunt je immuunsysteem en helpt je om fit en energiek te blijven.
 • Zodat jij kunt focussen op alles wat belangrijk is in je leven!
 • De shake is ontwikkeld in samenwerking met artsen en diëtisten en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Zo kan jij  optimaal blijven presteren!

Wat onze klanten over ons zeggen

Our-Support for you”

Our-Support for you”

R-Support for you”

Het idee voor R-support is enkele jaren geleden ontstaan, toen Michelle (als arts) zelf voor lange tijd in het ziekenhuis was opgenomen. Er was op dat moment weinig aandacht voor voeding en suppletie, terwijl het zeker als je ziek bent heel belangrijk is.

We zijn aanvankelijk gestart met het ontwikkelen van twee supplementen die mensen ondersteunen rondom een operatie.

Door ons professionele team van diëtisten en artsen, en met de kennis die we in het traject hebben opgedaan, waren we in staat om een supplement te ontwikkelen voor dagelijks gebruik. Dit is een shake geworden die we zelf iedere dag nemen!

We hopen dat we hiermee ieders gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Omdat mensen, zoals wij zelf, in hun drukke, dagelijkse leven ook wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Michelle & Sven

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk nog vragen hebt over de werking van R-Support Daily. Hieronder vind je daarom een overzicht van de meest gestelde vragen over dit voedingssupplement.

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen nood, stuur je vraag gerust naar info@r-supportforyou.com of stuur ons een Whatsappje. We proberen dan zo snel en goed mogelijk met een antwoord op jouw vraag terug te komen.

Vraag dit voor gebruik altijd even na. R-support Daily is een volledig supplement dus aanvullen met andere vitamines of mineralen is niet nodig. Er bestaat dan namelijk het risico dat je van bepaalde vitamines teveel binnenkrijgt.

Gebruik je al andere supplementen en twijfel je, stuur ons dan even een berichtje via Whatsapp, dan zoeken wij met onze diëtisten uit of het gecombineerd kan worden.

Wij hebben de ingrediënten van ons voedingssupplement overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Klik hier om de ingrediëntenlijst te bekijken.

We hebben gekozen voor een neutrale smaak, namelijk vanille. Indien gewenst kan je er een smoothie van maken met fruit of yoghurt in de blender. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier al onze recepten.

Ja, ons R-Support Daily voedingssupplement is zeer geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten.

Nee, dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. 

De R-Support Daily is een aanvulling op gezonde dagelijkse voeding en dus geen maaltijdvervanger of afslankshake. Wel kan de R-Support Daily dienen als gezond 4-uurtje in plaats van een ongezonde snack en bevat slechts 69Kcal per portie!

R-support daily bevat vitamine B6 en B12 en ijzer. Deze nutriënten zijn Goed voor geheugen en concentratievermogen

In de winter zijn we vatbaarder voor virusinfecties en hebben veel mensen last van een energiedip. R-support Daily bevat die mineralen en vitaminen die het immuunsysteem en energieniveau ondersteunen. Ze helpen vermoeidheid te verminderen. Daarnaast bevat het beta-glucanen.

Ja, R-Support Daily is een glutenvrij voedingssupplement.

Let wel op: onze voedingssupplementen kunnen wel sporen van gluten bevatten, in verband met de fabriek waar ze worden ingepakt. 

Nee, onze supplementen zijn altijd bedoelt als aanvulling op de gezonde dagelijkse voeding.

Goed nieuws, R-Support Daily bevat slechts 69Kcal per portie!

Zeker! In voorbereiding op een operatie of tijdens het herstellen na een operatie kan je lichaam wel wat ondersteuning gebruiken. Door het ondersteunen van jouw lichaam met aanvullende voedingsstoffen zorg je ervoor dat jouw herstel spoedig zal verlopen. Om die reden hebben we ook R-Support Recover Prepare & Recover After Surgery ontwikkeld.

R-support daily bevat onder andere Magnesium, dit activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Bovendien bevat het vitamine B6, B9, B12 en C welke bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid.

Haal het beste uit je dag!

De shake die aansluit op jouw leefstijl. Ondersteun je lichaam met de juiste voedingsstoffen.

  × Whatsapp Helpdesk