Voedingssupplementen

Onze Producten

Onze producten zijn ontwikkeld om jouw dagelijkse voeding maximaal te ondersteunen. Er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in de best opneembare vorm. Zo maken we het voor jou heel gemakkelijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt.

Dagelijkse gezondheid met R-Support

R-Support Daily

R-Support Daily ondersteunt jouw voedingsstatus om optimaal te kunnen presteren door nutriënten aan te vullen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bijdragen aan psychisch en lichamelijk functioneren.

Ondersteun je lichaam voor je een operatie ondergaat

R-Support Recover Prepare

R-Support Recover Prepare is een voedingssupplement: samengesteld met het oog op de specifieke behoefte aan voedingsstoffen van mensen die een operatie ondergaan.

Ondersteun je herstel na een operatie

R-Support Recover After Surgery

R-Support Recover After Surgery is een voedingssupplement: samengesteld met het oog op de specifieke behoefte aan voedingsstoffen van mensen die een operatie hebben ondergaan.

Ondersteun je lichaam voor en na een operatie

R-Support Recover Combinatiepakket

Deze combinatie bevat de voedingssupplementen R-Support Recover Prepare & R-Support Recover After Surgery. Samengesteld met het oog op de specifieke behoefte aan voedingsstoffen van mensen rondom hun operatie.

Introductie

De R-Support Recover Shakebeker

De shakebeker om al je R-Support shakes mee voor te bereiden. Inhoud 500ml met een extra compartiment om een dosis R-Support in op te slaan voor een later moment.

Om dagelijks jouw favoriete shakes klaar maken

R-Support blender

Vind jij ook zelfgemaakte smoothies/shakes in combinatie met R-Support Daily het lekkerst, maar heb je daar niet altijd genoeg tijd voor? Deze draagbare licht uitgevoerde mini blender kun je gemakkelijk meenemen naar je werk, op reis of naar de sportclub. Klein, compact en oplaadbaar via de usb-poort. De inhoud is precies genoeg voor een schepje daily en de door jou gekozen ingrediënten om de shake verder op smaak te brengen met jouw favoriete gezonde toevoegingen.
    × Whatsapp Helpdesk