Gebruik

A scoop a day

Voeg iedere dag een schepje R-support daily toe aan je melk, yoghurt of smoothie. Zo vormt R-support Daily de perfecte aanvulling op jouw gezonde routine. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Inhoud: 540 gram (30 doseringen van 18 gram)

Gebruik: 1x daags 1 shake

Dosering: Voeg per shake 18 gram poeder toe (= 1 schepje) en meng met 200 ml water of melk

Bewaren: Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waarschuwing: Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. De voedingssupplementen van R-Support zijn geen vervanging van evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

1. Voeg 1 schepje toe (18g)

2. Vul je shaker met water of melk

3. Meng en geniet

Fitter met R-Support, Mark legt uit hoe!

Benieuwd naar de impact van ons product op het leven van mensen? Bekijk dan de video hiernaast waarin Mark vertelt over de vele voordelen die hij ondervindt dankzij het gebruik van R-Support.

Waarom gebruikt Lonneke R-Support?

Benieuwd naar de impact van ons product op het leven van mensen? Bekijk dan hiernaast de video waarin Lonneke vertelt over de snelle werking van R-Support en hoe ze haar dagelijkse dosis het liefst inneemt.

R-Support, de toevoeging aan Joyce haar drukke leven.

Benieuwd naar de impact van ons product op het leven van mensen? Bekijk dan de video hiernaast waarin Joyce vertelt over waarom ze zo tevreden is over het gebruik van R-Support.

Wat vinden
onze gebruikers
Steph
Steph
62y
Lees verder
Op mijn leeftijd (62) wil je zo lang mogelijk fit blijven. R-support helpt me hierbij.
Manon
Manon
Lees verder
Als moeder van drie kinderen lukt het me amper om goed voor mezelf te zorgen. R-Support is voor mij een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat ik, naast mijn redelijk gezonde voedingspatroon, alles binnenkrijg.
Joyce
Joyce
Lees verder
Ik gebruik nu twee weken dagelijks R-Support. Ik voel me fitter en ik heb veel meer energie.
Previous
Next