R-support Prepare & After

Waarom R-support rondom een operatie?

Voeding

Een goede voedingstoestand rondom een operatie is essentieel voor een goed herstel. Onze voedingssupplementen vullen jouw voeding aan en voorzien je lichaam van de nodige proteinen, pre-biotica, vitaminen, mineralen en antioxidanten voor- en na een operatie.

Energie

Energie is de drijvende kracht achter alle processen in het lichaam en is essentieel voor optimaal functioneren. Vitamine C, vitamine B6 en B12 en magnesium in de R-support Daily helpen bij vermindering van vermoeidheid.

Spiermassa

Bij een operatie is er risico op het verlies van spiermassa. Verminderde spiermassa (sarcopenie) is gerelateerd aan slechtere uitkomsten van je behandeling. Extra eiwitten en aminozuren in R-support zorgen voor het behoudt van je spiermassa rondom een operatie.

Hoe werkt het?

Rondom een operatie heeft je lichaam een verhoogde behoefte aan specifieke
voedingsstoffen. Extra proteïne ondersteunt je spierkracht en spiermassa. Vitamine C en magnesium helpen tegen vermoeidheid en vitamine D, vitamine B en zink ondersteunen je immuunsysteem.

Start 2 of 4 weken voor jouw operatie, als aanvulling op je gezonde voeding, met R-Support Prepare. Maak elke dag een voedzame shake of smoothie om jouw lichaam optimaal voor te bereiden. In de 2 weken na je operatie kies je voor R-support After.

Naast suppletie geven onze Profitt diëtisten ook advies over je dagelijkse gezonde voeding rondom een operatie. Dit wordt in bijna alle gevallen vergoed door de zorgverzekering.

Wat vinden
onze gebruikers
Angelique
Angelique
Lees verder
Omdat ik in de periode voor en na de operatie extra goed voor mezelf wilde zorgen heb ik zowel de Recover Prepare en de After Surgery gebruikt. Het is een smakelijke shake, lekker als tussendoortje, een soort opkikker! In deze weken was ik erg moe omdat ik slecht sliep. Van de shake kreeg ik meer energie. Herstel verliep prima. Mooi dat alle vitamines, mineralen geproportioneerd aanwezig zijn, zodat je niet te veel of te weinig neemt. Aanrader!
Ellen
Ellen
Lees verder
Via social media zag ik R-Support voorbij komen en ik was direct geïnteresseerd aangezien er voor mij een borstoperatie tegen kanker gepland stond. Voorafgaand heb ik contact gehad met R-Support en na overleg met mijn arts heb ik 1 x Prepare en 1 x After Surgery besteld. Mijn voeding, beweging en mindset had ik al aardig op orde, dus ik had er alle vertrouwen in dat dit me extra zou helpen bij een goed herstel. Om R-Support zo goed mogelijk toe te voegen aan mijn voeding heb ik contact gehad met ProFitt en zij hebben mij geholpen door middel van een voedingsplan met de berekeningen vanuit mijn huidige voeding, de aandachtspunten en een voorbeeldmenu. Hierna was ik er helemaal klaar voor! De operatie is helemaal goed gegaan en ook het herstel gaat goed en snel. De wond is mooi geheeld en al vrij snel voelde ik me weer behoorlijk fit. Ik ben er van overtuigd dat R-Support hieraan heeft bijgedragen en zou het iedereen aanraden!.
Carin
Carin
Lees verder
Op advies van de chirurg ben ik 2 weken voor mijn operatie gestart met “Prepare” en na mijn operatie 2 weken “After Surgery“. Alles over voor een goed herstel en een zo mooi mogelijk resultaat! Nu 6 weken na mijn operatie ben ik volledig hersteld en nu al zeer tevreden met het resultaat. Dankzij de magische handjes van mijn chirurg en de R-Support-shakes is het proces van herstellen zonder complicaties verlopen. Omdat ik normaliter ook goed let op wat ik eet en drink ben ik ervan overtuigd dat het aanvullen van de juiste mineralen en vitamines heel belangrijk zijn bij het hele proces van herstel en resultaat. De smaak vond ik echter minder lekker, maar daar had ik niet zo’n moeite mee, gewoon even de knop omzetten.
Previous
Volgende

Facts

Essentiële voedingsstoffen

R-support prepare en after bevat onder andere eiwitten, vitamine A en B, koper en zink.

Gemakkelijk

Met onze shakebeker heb je binnen een handomdraai een shake klaarstaan, en met onze
draagbare blender kun je zelfs vers fruit toevoegen. Zo krijg je op een gemakkelijke manier
alle essentiële voedingsstoffen binnen.

Smaak

De juiste smaak voor deze R-support producten was een grote uitdaging. Na heel veel testen en finetunen is de smaak verbeterd. Herstellen was nog nooit zo lekker!

Geen medicijn

R-support prepare en after zijn zorgvuldig samengesteld met het oog op de specifieke behoefte aan voedingsstoffen van mensen. Deze producten zijn geen medicijnen.

R-Support rond mijn borstoperatie

Geschreven door Ellen - 8 juli 2021

Via sociale media zag ik R-Support voorbijkomen en ik was direct geïnteresseerd aangezien er voor mij een borstoperatie tegen kanker gepland stond.   

Voorafgaand heb ik contact gehad met R-Support en na overleg met mijn arts heb ik 1 x  Prepare en 1 x After Surgery besteld. Mijn voeding, beweging en mindset had ik al aardig op orde, dus ik had er alle vertrouwen in dat dit me extra zou helpen bij een goed herstel.  

Om R-Support zo goed mogelijk toe te voegen aan mijn voeding heb ik contact gehad met ProFitt en zij hebben mij geholpen door middel van een voedingsplan met de berekeningen vanuit mijn huidige voeding, de aandachtspunten en een voorbeeldmenu. Hierna was ik er helemaal klaar voor! 

De operatie is helemaal goed gegaan en ook het herstel gaat goed en snel. De wond is mooi geheeld en al vrij snel voelde ik me weer behoorlijk fit. 

Ik ben ervan overtuigd dat R-Support hieraan heeft bijgedragen en zou het iedereen aanraden!!