Gebruik Prepare & After

Geef je lichaam de voorbereiding die het verdient

Een operatie ondergaan is een grote gebeurtenis, en je lichaam verdient niets minder dan de beste zorg en voorbereiding.

Inhoud: 560 gram (14 doseringen van 40 gram)

Gebruik: 1x daags 1 shake gedurende 14 dagen

Dosering: Voeg per shake 40gram poeder toe (= 4 schepjes) en meng met 250 ml water of melk

Bewaren: Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waarschuwing: Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. De voedingssupplementen van R-Support zijn geen vervanging van evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

1. Voeg 4 schepjes toe (40g)

2. Vul je shaker met water of melk

3. Meng en geniet

Wanneer begin en eindig je met het nemen van de supplementen

R-Support Prepare

Start twee weken voor de operatie met het toevoegen van R-Support Prepare aan je eetpatroon.

R-Support After Surgery

Start na de operatie. Drink gedurende twee weken elke dag een shake. Het supplement mag worden gemengd met water, (plantaardige) melk, yoghurt of fruit.

Recover rond mijn borstoperatie

Geschreven door Ellen - 8 juli 2021

Via sociale media zag ik R-Support voorbijkomen en ik was direct geïnteresseerd aangezien er voor mij een borstoperatie tegen kanker gepland stond.   

Voorafgaand heb ik contact gehad met R-Support en na overleg met mijn arts heb ik 1 x  Prepare en 1 x After Surgery besteld. Mijn voeding, beweging en mindset had ik al aardig op orde, dus ik had er alle vertrouwen in dat dit me extra zou helpen bij een goed herstel.  

Om R-Support zo goed mogelijk toe te voegen aan mijn voeding heb ik contact gehad met ProFitt en zij hebben mij geholpen door middel van een voedingsplan met de berekeningen vanuit mijn huidige voeding, de aandachtspunten en een voorbeeldmenu. Hierna was ik er helemaal klaar voor! 

De operatie is helemaal goed gegaan en ook het herstel gaat goed en snel. De wond is mooi geheeld en al vrij snel voelde ik me weer behoorlijk fit. 

Ik ben ervan overtuigd dat R-Support hieraan heeft bijgedragen en zou het iedereen aanraden!! 

Wat vinden
onze gebruikers
Angelique
Angelique
Lees verder
Omdat ik in de periode voor en na de operatie extra goed voor mezelf wilde zorgen heb ik zowel de Recover Prepare en de After Surgery gebruikt. Het is een smakelijke shake, lekker als tussendoortje, een soort opkikker! In deze weken was ik erg moe omdat ik slecht sliep. Van de shake kreeg ik meer energie. Herstel verliep prima. Mooi dat alle vitamines, mineralen geproportioneerd aanwezig zijn, zodat je niet te veel of te weinig neemt. Aanrader!
Ellen
Ellen
Lees verder
Via social media zag ik R-Support voorbij komen en ik was direct geïnteresseerd aangezien er voor mij een borstoperatie tegen kanker gepland stond. Voorafgaand heb ik contact gehad met R-Support en na overleg met mijn arts heb ik 1 x Prepare en 1 x After Surgery besteld. Mijn voeding, beweging en mindset had ik al aardig op orde, dus ik had er alle vertrouwen in dat dit me extra zou helpen bij een goed herstel. Om R-Support zo goed mogelijk toe te voegen aan mijn voeding heb ik contact gehad met ProFitt en zij hebben mij geholpen door middel van een voedingsplan met de berekeningen vanuit mijn huidige voeding, de aandachtspunten en een voorbeeldmenu. Hierna was ik er helemaal klaar voor! De operatie is helemaal goed gegaan en ook het herstel gaat goed en snel. De wond is mooi geheeld en al vrij snel voelde ik me weer behoorlijk fit. Ik ben er van overtuigd dat R-Support hieraan heeft bijgedragen en zou het iedereen aanraden!.
Carin
Carin
Lees verder
Op advies van de chirurg ben ik 2 weken voor mijn operatie gestart met “Prepare” en na mijn operatie 2 weken “After Surgery“. Alles over voor een goed herstel en een zo mooi mogelijk resultaat! Nu 6 weken na mijn operatie ben ik volledig hersteld en nu al zeer tevreden met het resultaat. Dankzij de magische handjes van mijn chirurg en de R-Support-shakes is het proces van herstellen zonder complicaties verlopen. Omdat ik normaliter ook goed let op wat ik eet en drink ben ik ervan overtuigd dat het aanvullen van de juiste mineralen en vitamines heel belangrijk zijn bij het hele proces van herstel en resultaat. De smaak vond ik echter minder lekker, maar daar had ik niet zo’n moeite mee, gewoon even de knop omzetten.
Previous
Next

Hersteld van je operatie?
Probeer onze R-Support Daily