Een grote supporter van R-Support

Mark Boeren startte in september 2022 met het nemen van R-Support Daily. Hij wilde graag wat meer op zijn eten letten, maar ervaarde al snel dat het alsnog uitdagend is om werkelijk alle nodige vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hij ging op zoek naar een oplossing en kwam uit bij R-Support Daily. Vandaag zijn we ruim een jaar verder, en Mark is een grote voorstander. Sterker nog: hij raadde ook zijn vader én enkele collega’s aan R-Support te nemen. Met succes.

Dag Mark. Vertel eens, welke voordelen ervaar jij van R-Support?

Mark: “Ik neem R-Support Daily en ben er echt zeer tevreden van. Het hielp me in de eerste plaats ontzorgen, want ik weet nu dat ik zeker alles binnenkrijg dat ik nodig heb. Daarnaast is het een goede partner om toch wat kilootjes kwijt te raken. Het zorgt er namelijk voor dat ik meer focus op mijn voeding – ik denk dat dat een automatische bijwerking is. Ook gebruik ik het soms als maaltijdvervanger. Ik neem dan R-Support Daily met wat fruit en Skyr. Ik voel dat ik meer energie heb.

Het grootste voordeel? Mijn weerstand is beter! Ik heb thuis twee jonge kindjes van 2 en 4 jaar. Zij gaan naar het kinderdagverblijf en de basisschool. Iedereen die kinderen heeft, herkent het wel: ze nemen allerlei virussen mee naar huis. Sinds ik de Daily neem, merk ik echter dat ik veel minder vaak ziek word, en als het toch zo is, dan ben ik minder lang ziek. Mijn vrouw – die het niet neemt – is vaker en langer ziek.

Mijn nagels zijn nog een teken dat de voedingssupplementen hun werk doen. Ze hebben minder ‘witte puntjes’ en zijn ook sterker, homogener. Ook mijn wondjes genezen sneller, merk ik.”

Merk je dan ook een verschil op het werk?

Mark: “Absoluut. Ik ben ondernemer (Mark heeft een bedrijf genaamd Pathema dat wereldwijd koelwaterinstallaties levert) en, omdat ik zelf zo’n positieve ervaring heb met het product, raad ik het ook mijn werknemers aan. Ik deed ze het voorstel: je mag gratis starten met een reeks R-Support Daily. Vind je het fijn? Dan kan je  – uiteraard op eigen kosten – het blijven nemen. Vier van mijn collega’s sprongen mee op de boot. Ze hadden allemaal hun eigen reden: de ene was net moeder geworden, de andere wilde afvallen, en nog iemand was intensief aan het sporten. Stuk voor stuk namen ze de Daily, en raakten ze ook overtuigd van de voordelen. Ook zij nemen het nog steeds dagelijks. We merken allemaal dezelfde voordelen: een sterkere weerstand en goede gezondheid.”

Fijn dat je collega’s minder vaak ziek zijn!

“Ja, al gaat het natuurlijk over veel meer dan alleen dat. Als iemand zich beter in zijn vel voelt, dan voelt die zich ook beter in het team. Dat is ontzettend belangrijk. Vooral om die reden ben ik blij dat ze de voordelen ervaren. Bovendien is het ook aanstekelijk wanneer iemand op de werkvloer bezig is met gezond-zijn.”

Ook jouw papa raakte overtuigd van R-Support. Hoe is dat gebeurd?

“Mijn vader is dwarslaesiepatiënt (dat is een verlamming door een onderbreking in de zenuwen in de rug). Onlangs moest hij plots geopereerd worden aan zijn been. Ik raadde hem daarom aan om de R-Support After Surgery te nemen – als de operatie niet zo plotsklaps was geweest, had ik hem zeker ook de R-Support Prepare aangeraden. Hij merkte een heel groot verschil. De wondjes aan zijn been genezen normaal niet goed door zijn ziekte. Dat ging deze keer véél beter, dankzij de voedingssupplementen. Ook zijn darmflora is opmerkelijk beter. Dankzij de vele antibiotica was dat namelijk uit balans. Zijn operatie is ondertussen een paar maanden geleden, en hij is inmiddels overgestapt op R-Support Daily.”

Kan je nog een tip meegeven aan iemand die overweegt R-Support te nemen?

“Ik zou zeggen dat je het zeker zes weken de kans moet geven. Zelf merkte ik na drie weken al wel wat verandering, maar ik was nog niet honderd procent overtuigd. Nog even aanzien, dacht ik. Op zes weken merkte ik écht een verandering. Ik zou dus adviseren om het minstens zes weken de kans te geven, anders haal je er helaas niet alle voordelen uit.”