R-Support Office

Voor die drukke werkdagen biedt onze R-Support Office de perfecte toevoeging. Het helpt je om op je best te presteren, zelfs wanneer je lange uren voor de boeg hebt.

Vitaliteit, doe er een schepje bovenop met R-support

Wil je het werkgeluk onder je medewerkers opkrikken, zodat zij elke dag goed presteren en bevlogen zijn? Het basisingrediënt is vitaliteit. R-Support creëert bewustwording. Het maken van de juiste keuzes op de werkvloer begint bij bewustwording. Doordat er weinig alternatieven zijn voor de welbekende snoep- en frisdrankautomaat weten medewerkers vaak niet beter. Daarom zorgt R-Support voor een stukje bewustwording van jouw medewerkers. Zo ontvangen ze periodiek informatieve video’s waarin beknopt wordt uitgelegd waarom voeding op de werkvloer belangrijk is en hoe ze de juiste keuzes kunnen maken.

Voor bedrijven die hierin nog iets verder willen gaan, bieden we in samenwerking met ProFitt een workshop aan voor medewerkers: Gezond eten op de werkvloer.

Shake it till you make it

Met één shake per dag krijgen jouw medewerkers alle essentiële voedingsstoffen binnen.

Wetenschappelijk onderbouwd en super lekker! Met hetzelfde gemak als het zetten van een kop koffie:

met één druk op de knop heeft elke medewerker iedere dag zijn eigen shake. Hoe goed klinkt dat?

En nu komt het mooiste gedeelte: De ‘shake station’ krijgt zijn eigen plek naast het koffiezetapparaat en de watertank.

Wat kost een niet-vitale medewerker? Die rekensommen beheersen de hr-afdelingen beter dan wij, maar we weten zeker dat een investering vanaf €0,99 per dag een schijntje is om structureel te investeren in de vitaliteit van jouw medewerkers.

Voordelen

Voeding

Gebalanceerde voeding is essentieel voor een gezonde werkvloer, maar soms is het moeilijk om alle noodzakelijke voedingsstoffen uit voedsel alleen te halen. Hier komen onze voedingssupplementen van pas. R-Support Office vormt een aanvulling op het dieet, waardoor het lichaam de essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten krijgt om optimaal te functioneren.

Gezondheid

Bij R-Support begrijpen we dat jouw gezondheid van onschatbare waarde is. R-Support Office biedt extra ondersteuning voor de algemene welzijn van medewerkers. De voedingssupplementen zijn samengesteld om het immuunsysteem te versterken en je lichaam te voorzien van de nodige additionele voedingsstoffen.

Mindset

Een positieve mindset is de sleutel tot succes in alle aspecten van het leven. R-Support Office draagt bij aan een scherpere geest, meer mentale helderheid en een verbeterde concentratie. Als het lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt, zorgt dat voor verschil in de algehele stemming en veerkracht.

Let's shake things up!

Jouw medewerkers hebben vaak veel ballen om in de lucht te houden. Werk, gezin, sporten en sociale contacten. Waar blijft de tijd om écht met gezondheid bezig te zijn? Er zijn geen shortcuts naar een vitaal leven, maar deze ‘shake’ geeft jou die broodnodige boost!

Jouw dagelijkse dosis ‘Vitaliteit’ in één shake:

 • Hoogwaardige proteïne: ter ondersteuning van de spieropbouw/spierkracht/spiermassa.
 • Vitaminen A, B6, B12, C en D: ondersteunen het immuunsysteem, waarbij vitamine B6, B12 en C tevens vermoeidheid verminderen.
 • Mineralen zoals koper, 0zink en selenium: zorgen mede voor energie en een goede weerstand.
 • Omega 3 draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk en normale werking van het hart.
 • Bèta-glucanen: Dragen bij aan normale cholesterolwaarden.

 

Onderdeel van je vitaliteitsprogramma

Laten we eerlijk zijn: met een shake alleen red je het niet. Die belofte maken we ook niet. Maar dit is wat het wél is: de ‘shake station’ is dé makkelijkste en efficiëntste manier om je medewerkers in een kantooromgeving de dagelijkse dosis essentiële voedingsstoffen aan te bieden. Het is één ijzersterk onderdeel van je vitaliteitsprogramma. De ‘shake station’ vormt dus een aanvulling op het vitaliteitsbeleid van jouw organisatie. Naast de fruitschaal, het sportabonnement en andere vitaliteitsinitiatieven.

R-support office prijzen

Tot 10 werknemers

149 72 servings
 • Onboardingsprogramma*
 • Shake Station & installatie (o.b.v €220 borg)
 • Maandelijkse levering op kantoor
 • Telefonische helpdesk

Tot 25 werknemers

249 144 servings
 • Onboardingsprogramma*
 • Shake Station & installatie (o.b.v €220 borg)
 • Maandelijkse levering op kantoor
 • Telefonische helpdesk
Populair

Tot 50 werknemers

399 252 servings
 • Onboardingsprogramma*
 • Shake Station & installatie (o.b.v €220 borg)
 • Maandelijkse levering op kantoor
 • Telefonische helpdesk

Navulling: 0,99 euro per serving

*Elk pakket bevat een onboardingsprogramma waarin uw medewerkers vitality updates ontvangen over het belang van gezonde voeding op de werkvloer.

Vitality Updates

Vitality Updates via e-mail! Deze exclusieve service is speciaal ontworpen om onze gewaardeerde business klanten en hun medewekerts te voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips over een breed scala aan vitaliteitsonderwerpen. Van gezonde voeding tot positieve mindset, van het ontwikkelen van gezonde routines tot deskundig advies over supplementen – onze mails staan boordevol essentiële informatie om u te helpen een gezonder, gelukkiger en productiever leven te leiden. Met Vitality Updates direct in uw inbox, heeft u altijd toegang tot de nieuwste trends en onderzoeken op het gebied van welzijn. Dit is onze manier om u te ondersteunen in uw persoonlijke en professionele groei.

Wat vinden
onze gebruikers
Steph
Steph
62y
Lees verder
Op mijn leeftijd (62) wil je zo lang mogelijk fit blijven. R-support helpt me hierbij.
Manon
Manon
Lees verder
Als moeder van drie kinderen lukt het me amper om goed voor mezelf te zorgen. R-Support is voor mij een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat ik, naast mijn redelijk gezonde voedingspatroon, alles binnenkrijg.
Joyce
Joyce
Lees verder
Ik gebruik nu twee weken dagelijks R-Support. Ik voel me fitter en ik heb veel meer energie.
Vorige
Volgende

R-Support, de toevoeging aan Joyce haar drukke leven.

Benieuwd naar de impact van ons product op het leven van mensen? Bekijk dan de video hiernaast waarin Joyce vertelt over waarom ze zo tevreden is over het gebruik van R-Support.

Alles in één formule

Essentiële voedingsstoffen

Deze shake bevat hoogwaardige proteïnen, vitamine A, B6, B12, C, B6, B12 en C. Verder zijn er mineralen aanwezig zoals koper, zink en selenium. Tot slot zijn er ook Omega 3 en bèta-glucanen toegevoegd.

Samen sterk

Bij R-Support denken we niet alleen aan jou, maar ook aan je geliefden. Dankzij de essentiële voedingsstoffen die goed zijn voor IEDEREEN, kunnen jij en je hele gezin, vriendengroep of zelfs je grootouders genieten van een gezonde levensstijl.

Lekker

Bij R-Support staat ook smaak centraal. Na veel testen en finetunen hebben wij ervoor gezorgd dat de shake een heerlijke vanillesmaak heeft. Meng het poeder met water of probeer het eens met (soja)melk.

Gemakkelijk

Met R-Support kun je overal en op elk moment van de dag genieten. Met onze shakebeker heb je binnen een handomdraai een shake klaarstaan, en met onze draagbare blender kun je zelfs vers fruit toevoegen.

Boost your energy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dagschema voeding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontbijt

I am timeline card content. You can change me anytime. Click here to edit this text.

Tussendoor

I am timeline card content. You can change me anytime. Click here to edit this text.