Recover rond mijn buikwandcorrectie – Carin

Geschreven door Carin – 25 mei 2021

Yess, het is zover, 2 april 2021 eindelijk mijn buikwandcorrectie met liposuctie. Best een grote stap en heftige operatie. Op advies van de chirurg ben ik 2 weken voor mijn operatie gestart met “Recover Prepare” en na mijn operatie 2 weken “Recover After Surgery“. Alles over voor een goed herstel en een zo mooi mogelijk resultaat!

Nu 6 weken na mijn operatie ben ik volledig hersteld en nu al zeer tevreden met het resultaat.

Dankzij de magische handjes van mijn chirurg en de Recover shakes is het proces van herstellen zonder complicaties verlopen.

Omdat ik normaliter ook goed let op wat ik eet en drink ben ik ervan overtuigd dat het aanvullen van de juiste mineralen en vitamines heel belangrijk zijn bij het hele proces van herstel en resultaat.

De smaak vond ik echter minder lekker, maar daar had ik niet zo’n moeite mee, gewoon even de knop omzetten. Want, wie mooi wil zijn moet immers…. Haha!

Carin – mei 2021