Nieuw! Een compleet en innovatief voedingssupplement voor dagelijks gebruik

Vanaf nu ondersteunt R-Support je niet alleen met voedingssupplementen rondom je operatie. Het nieuwste product helpt je om gezond, fit en energiek te blijven in de huidige dagelijkse hectiek. 

 Hoe zijn we op dit idee gekomen?

We hebben de intrinsieke drive om mensen te inspireren hun gezondheid te optimaliseren. Dit is erg belangrijk in de periode rondom een operatie, maar zeker ook in het dagelijks leven om elke dag optimaal te kunnen presteren. Vanwege het succes van onze voedingssupplementen rondom een operatie en met de wetenschappelijk kennis die we in dit traject hebben opgedaan, waren we in staat een nieuw supplement te ontwikkelen voor dagelijks gebruik.

Zelf vinden we gezonde voeding heel belangrijk, maar door de dagelijkse drukte met onder andere werk en een gezin, lukt het ons niet altijd om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die we nodig hebben om elke dag het maximale uit ons zelf te halen.

Met R-support Daily hebben we dit heel gemakkelijk gemaakt. Met één shake per dag vullen we onze dagelijkse behoefte aan proteïne, aminozuren, Omega-3, vitaminen en mineralen aan. Bovendien bevat R-support Daily ook bèta-glucanen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze een positief effect hebben op het immuunsysteem.1,2

Kortom, samen met een team van artsen, diëtisten en voedingswetenschappers, hebben we een voedingssupplement ontwikkeld dat we ook gebruiken.

We hopen met dit nieuwe product veel mensen op weg te helpen naar een goede gezondheid.

Wat is R-Support Daily

R-Support Daily is een voedingssupplement dat nutriënten aanvult waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bijdragen aan psychisch en lichamelijk functioneren. Het is samengesteld uit hoogwaardige proteïne (ter ondersteuning van de spieropbouw/spierkracht/spiermassa), vitaminen (A, B6, B12 C en D) ter ondersteuning van het immuunsysteem, waarbij vitamine B6, B12 en C tevens een gunstige invloed hebben op vermindering van vermoeidheid) en mineralen (zoals koper, zink en selenium welke mede zorgen voor een goede weerstand). Daarnaast bevat het Omega 3 en Bèta glucanen.

Het product helpt je om gezond, fit en energiek te blijven in de huidige dagelijkse hectiek.

Wat maakt R-Support Daily een uniek voedingssupplement?

Waarom zou je voor R-Support Daily kiezen en niet voor een van die andere supplementen?

  • R-Support Daily is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • R-support Daily is een compleet supplement met een uitgebalanceerde dosering (losse potjes met verschillende doseringen zijn dus verleden tijd)
  • Het bestaat enkel uit hoogwaardige en biocompatibele ingrediënten
  • R-Support Daily bevat naast belangrijke vitaminen en mineralen, ook bèta glucanen.

1 Marigold vlassopouloe et. al. | Effects of fungal beta-glucans on health – a systematic review of randomized controlled trials. Royal society of chemistry.

2 Vaclav vetvink et. al. | Beta Glucan: Supplement or Drug? From Laboratory to Clinical Trials. Molecules.