R-support daily blog

Voedingssupplementen producent R-Support lanceert R-Support Daily: haar eerste supplement voor dagelijks gebruik

R-Support breidt haar aanbod uit met een supplement voor dagelijks gebruik.

R-Support richt zich op de dagelijkse ondersteuning van mensen die het maximale uit hun dag willen halen, en heeft daarom een nieuw supplement ontwikkeld: R-Support Daily. Dit is een voedingssupplement dat je helpt om gezond, fit en energiek te blijven in de dagelijkse hectiek. R-Support Daily bevat ingrediënten en nutriënten die wetenschappelijk bewezen bijdragen aan het psychisch en lichamelijk functioneren.

In de drukte van het dagelijks leven is het voor veel mensen een uitdaging om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Eten moet vaak vooral snel te bereiden en lekker zijn. De voedingswaarden die een dagelijks dieet hoort te bevatten, worden hierdoor nog wel eens uit het oog verloren. R-Support Daily helpt consumenten om hun voedingsstoffen inname op peil te houden en zo het maximale uit hun dag te halen

Het nieuwe Daily supplement bevat nutriënten die een wetenschappelijk bewezen bevorderende werking hebben op het lichamelijk functioneren. “De ingrediënten van een Daily shake zijn nauwkeurig gekozen op basis van de bijdragen die ze leveren aan het ‘draaiend houden’ van onze lichamen”, aldus Sven Feijen, mede-oprichter en -eigenaar van R-Support. “Wanneer je lichaam over een lange periode een tekort aan belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, schakelt het als het ware een versnelling terug. Dit merk je al snel aan verschijnselen als vermoeidheid, een slechte nachtrust en verslechterde bloedwaarden. Met het toevoegen van R-Support Daily aan je dagelijkse maaltijden voorkom je tekorten”.

R-Support Daily is er niet alleen voor iedereen die bewust met zijn of haar voeding bezig is. “We willen juist ook mensen bereiken die misschien wel bewuster willen nadenken over hun voeding, maar er door hun drukke leven gewoonweg niet aan toekomen”, vertelt Michelle Feijen, mede-oprichter en -eigenaar van R-Support. “Juist deze groep mensen bouwt vaak ongemerkt tekorten op en ondervindt hier op den duur last van. Voor het bereiden van uitgebreide maaltijden heeft deze groep meestal geen tijd, maar het bereiden van een shake is binnen enkele minuten gebeurd. Je drinkt een shake bovendien gewoon tijdens het werken of terwijl je onderweg bent.“

Over R-Support

R-Support (spreek uit: our-Support) begon in februari 2021 als Recover Health met de verkoop van voedingssupplementen die het lichamelijk herstel na een operatie bevorderen. Toen ruim een jaar later de ambitie van Recover Health verder groeide, resulteerde dit in een nieuwe naam, nieuwe visie én een nieuw product. R-Support wil met haar huidige assortiment uitgroeien tot dé partner die de dagelijkse gezondheid van haar klanten bevordert op basis van wetenschappelijk onderzoek. De supplementen van R-Support zijn geen geneesmiddelen en dienen als aanvulling op een gevarieerd dieet.