Michelle en Sven

Voedingssupplementen producent Recover Health wordt R-Support

Recover Health breidt haar visie uit en kiest daarbij voor een nieuwe naam

Met het oog op de toekomst verandert Recover Health vanaf 24 mei 2022 haar naam naar R-Support. Met deze nieuwe naam toont R-Support haar ambities om gebruikers van haar supplementen niet alleen voor of na een operatie, maar ook dagelijks te ondersteunen.

Steeds meer consumenten zijn zich bewust van het belang en de voordelen van het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen. Niet alleen de vraag naar producten die in deze behoefte voorzien stijgt, ook de bewustwording over de inname van voedingsstoffen en vraag naar informatie hieromtrent nemen toe. R-Support zet haar kennis over gezond leven rondom een operatie in om ook in deze dagelijkse voedingsstoffen- en informatiebehoefte te kunnen voorzien.

“We merkten dat we door de veranderende vraag steeds vaker verder keken dan het traject rondom operaties.”, aldus Michelle Feijen, mede-eigenaar en -oprichter van R-Support. “Gezond en bewust leven en eten is namelijk niet iets dat je alleen voor of na een operatie doet, het is een levensstijl en ook in die dagelijkse behoeften willen we onze klanten ondersteunen.”

De doorontwikkeling van de missie en visie en daarmee ook de naamswijziging kunnen dan ook gezien worden als een logische, volgende stap in het verhaal van R-Support, zo vertelt Sven Feijen, mede-oprichter en -eigenaar van R-Support. “We groeien als onderneming mee met de markt. Met het oog op de toekomst zien we binnen deze markt een rol voor ons weggelegd waarin we consumenten niet alleen voorzien in hun dagelijkse hoeveelheid broodnodige voedingsstoffen, maar ze ook kunnen voorzien van kennis rondom een gezonde levensstijl. Het belang van een goede voorbereiding op en het herstel na een operatie zal hierbij zeker een van onze kernwaarden blijven.”

Over R-Support

R-Support (spreek uit: our-Support) produceert voedingssupplementen die gebruikers van de juiste voedingsstoffen voorziet wanneer zij een operatie ondergaan en van een operatie herstellen. De ingrediënten van deze supplementen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en omvatten o.a. eiwitten, aminozuren en verschillende hoogwaardige vitaminen en mineralen. De supplementen van R-Support zijn geen geneesmiddelen en dienen als aanvulling op een gevarieerd dieet.