Mijn ervaring met Recover – Tijn

Mijn ervaring met Recover

Geschreven door Tijn – 8 februari 2021

Operatiedatum 2 februari 2021. Ik ben er klaar voor! Natuurlijk licht gespannen, maar ook met enige zin in het resultaat, ga ik de operatie in. Uit mijn narcose word ik wakker: de chirurg vertelt me dat alles goed is gegaan, FIJN!

Nu rusthouden en herstellen. Een goed herstel is voor mij enorm belangrijk! Ik heb er veel voor over en wil er zelf alles aan doen wat kan om dit positief te beïnvloeden.

Hierom heb ik een pot Recover After Surgery aangeschaft en meteen de avond na de OK de eerste shake gemaakt. YES: dat stemt me blij! De smaak is heerlijk, net een milkshake. De eerste shake van de 14 maak ik met blauwe bessen uit de diepvries, 250 ml melk en 4 schepjes Recover After Surgery. De dagen erna heb ik ook alleen de schepjes toegevoegd aan de melk voor vanillesmaak, maar ook met aardbei of framboos is de shake heel lekker. Het begint bij het dagelijkse ritme te horen: bij iedere lunch een lekkere herstelshake.

En.. Ik kan mijn herstel natuurlijk niet vergelijken met de situatie waarin ik geen Recover shake genomen zou hebben, maar het feit dat ik de dag na mijn OK weer vanuit huis aan het werk kon was boven verwachting! Met een eigen zaak ook essentieel, iets waar ik enorm blij mee was! Na 2 dagen kon ik alweer wat afspraken buiten de deur doen en merk dat ik steeds meer kan.

Nu ik geopereerd en volledig hersteld ben, heb ik zin om mijn leefstijl een positieve draai te geven. Voor een goed gewicht heb ik altijd hardgelopen, maar nu ga ik ook krachttraining doen om mijn spiermassa te trainen en mijn voeding hierop afstemmen!

‘Own Your health’, een mooie visie die ik merkbaar ondersteun!

Tijn, februari 2021

inmiddels goed hersteld en een enthousiaste gebruiker van Recover After Surgery