Mijn ervaring met Recover – Jan

Mijn ervaring met Recover

Geschreven door Jan – 16 maart 2021

“Het gaat bij ‘Recover your health’ van ‘Recoverhealth.nl’ om twee bussen met poeder: een bus ‘Prepare’ en een bus ‘After Surgery’. De bussen zijn heel stevig met aangename kleuren en inclusief een complete beschrijving van inhoud en de samenstelling. Elke bus bevat poeder om 14 dagen lang vier maatschepjes (40 gram) ervan in een beker of grote kop te doen, te mengen met water, en/of melk, en dit te drinken.
Ik kreeg er ook nog (tijdelijke actie) een soort drinkbeker bij met een vernuftig rooster dat je erin en eruit kunt halen, om het poeder goed met water en of melk te vermengen: het poeder heeft namelijk de neiging om te klonteren als je het niet goed aanpakt.

Elk poeder bevat een indrukwekkende lijst mineralen, vitamines en nog veel meer om je lichaam enerzijds voor te bereiden op de aanslag van een operatie. En anderzijds om je lichaam bij te staan bij het herstel na de operatie.
Ik heb me aan de voorgeschreven routine gehouden en ben (zeer) goed herstellende van een flinke operatie!

Maar helpt het? Je zou zeggen van wel, aangezien ik hier zo goed mee kan herstellen. Ik heb het nagevraagd aan mijn huisarts. Mijn huisarts benadrukte dat zo’n duur supplement eigenlijk niet nodig is, mits men voldoende en gevariëerd eet. Maar ieder mens is anders: volgens de bloedbank heb ik te weinig ferritine in het bloed. Hoe dat komt weet ik tot de dag van vandaag niet zeker: er zijn alleen vermoedens en de meest voor de hand liggende is een erfelijke aandoening. Ik eet zeer gevarieerd, behalve dat ik te weinig fruit eet. Maar wel paprika’s en rode en groene pepers bijvoorbeeld. Dus waar zit het hem dat in, denk ik dan?
De huisarts heeft natuurlijk gelijk, maar het kan geen kwaad de natuur en de natuurlijke kracht van het lichaam te ondersteunen, zeker als men het lichaam aan een boven- of buitennatuurlijke krachtproef blootstelt zoals een operatie. Bovendien wilde ik alles doen om goed uit het ziekenhuis te komen, om mijn lichaam de steun te geven die het verdient. Het geeft ook rust in het koppie om te weten dat je alles doet wat nodig is: gezondheid is in wezen onbetaalbaar.

Dus ik kan deze supplementen alleen maar aanraden gezien mijn eigen ervaring hiermee.
Ik kan natuurlijk niet spreken voor alle mensen in alle omstandigheden: elk mens is anders.
Het is niet gemakkelijk 300ml krachtvoeder naar beneden te klokken. Dat de mengbeker in het begin behoorlijk naar plastic ruikt, helpt niet mee, ook al is het ding verder erg handig. Maar dat gaat er vanzelf af en dan is het -zeker als “niet melk drinker”-, even de tanden op elkaar en doorzetten. Waarvan akte, met goed gevolg.”

 

Jan, maart 2021

inmiddels goed hersteld en een enthousiaste gebruiker van Recover Prepare & After Surgery