Recover rond mijn borstoperatie – Ellen

Geschreven door Ellen – 8 juli 2021

Via social media zag ik Recover Health voorbij komen en ik was direct geïnteresseerd aangezien er voor mij een borstoperatie tegen kanker gepland stond.   

Voorafgaand heb ik contact gehad met Recover Health en na overleg met mijn arts heb ik 1 x Recover Prepare en 1 x Recover After Surgery besteld. Mijn voeding, beweging en mindset had ik al aardig op orde, dus ik had er alle vertrouwen in dat dit me extra zou helpen bij een goed herstel.  

Om Recover zo goed mogelijk toe te voegen aan mijn voeding heb ik contact gehad met ProFitt en zij hebben mij geholpen door middel van een voedingsplan met de berekeningen vanuit mijn huidige voeding, de aandachtspunten en een voorbeeldmenu. Hierna was ik er helemaal klaar voor! 

De operatie is helemaal goed gegaan en ook het herstel gaat goed en snel. De wond is mooi geheeld en al vrij snel voelde ik me weer behoorlijk fit. 

Ik ben er van overtuigd dat Recover hieraan heeft bijgedragen en zou het iedereen aanraden!! 

Ellen – juli 2021